1. Svøb spegeskinke rundt om grissini og
server med grøn oliven tapenade.
2. Server færdigkøbte sushi med dyp af
tamari og wasabi pasta.
3. Tag runde skiver toastbrød eller franskbrød
og dæk med roastbeef og en lille skefuld
peberrods creme. Pynt med et lille blad
rucola salat.
4. Varm frosne kartoffelbåde indtil de er
sprøde og varme. Server sammen med
skåle med sød chili sauce (taco sauce)
og cremefraiche med purløg.
5. Færdigkøbte mini forårsruller eller store
skåret over på skrå serveres sammen
med skåle med hoisinsauce, sød chili
sauce (taco sauce) og fish sauce pyntet
med fine strimler af chili.
6.Tag pumpernickelbrød og læg tynde
skiver røget laks på og pynt med små dild
kviste. Dryp med lidt citronsaft.
7. Vend cashewnødder og peanuts i en
blanding af smør, tørrede chiliflager,
havsalt, stødt spidskommen og stødt
koriander. Ristes i ovnen indtil gyldne.
8. Lav små fingermadder af skorpefrit
toastbrød: prøv med tynde skiver agurk,
mayonnaise og dild som fyld, eller en
kombination af kylling i strimler, ristede
mandelflager, bladselleri og mayonnaise.
9. Server skiver af tyrkisk brød med
færdigkøbt dips fx hummus, tzatziki
eller taramasalata.
10. Vend grønne og sorte oliven i en
blanding af hakkede friske krydderurter,
fx basilikum, oregano, timian og
rosmarin og server i en skål.
11. Sidst på aftenen kan serveres små
kopper stærk kaffe sammen med halve
friske figner, der er dryppet med fx
akaciehonning.
12. Sæt en skål med sæsonens bedste
frugter frem: bær, blommer, skiver af
melon, evt. blodappelsiner, friske dadler,
meget tynde skiver pærer og æbler.
Evt. også lidt brie og kiks.