Du er her:
Forside
>
Søgning
> Vanilla Liqueur
Vanilla Liqueur
Print med billeder
Print uden billeder
Vil du undgå sort skærm på din PC?
Klik her og hold skærmen tændt mens du laver drinks
Ingredients:
3 Vanilla pods
500-600 ml Brandy (or vodka)
1 cup Sugar
Mixing instructions:
Cut vanilla pods first lengthwise, then in 1/2 inch pieces. Put in a bottle, add brandy and sugar, and shake *very* well until the sugar has dissolved. Now leave the mixture about 1 month so that the vanilla flavour has time to develop properly. After one month you can strain the liqueur so that the vanilla particles are removed. The vanilla liqueur keeps a very long time. To serve you have two possibilities: either use the liqueur as it comes out of the bottle, or mix with half'n'half or whipping cream. The latter doesn't keep too long though, it should be used in the next days (or right now). You can also pour a small amount of the liqueur in a glass of milk as a kind of alcoholic vanilla milk.
Tweet
Print med billeder
Print uden billeder
Gem i Min Drinksbog
Opret din egen Drinksbog
Send drink til en ven
Feedback
Gem denne opskrift til mine Drinkskort
Forrige: Vanilla Creamsicle
Næste: Vanilla Passion
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
5,0
(
2
stemmer)
Siden er blevet set 1.628 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
• Svømmehallen
• Habana Moon
• Third-Rail Cocktail
• Irish Cream - Bailey''s #3
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra drikkeabc.dk
Vis alle kommentarer...
Vi elsker jeres billeder
❤
×
Min Drinksbog
×
Min Drinksbog
×
Allerede bruger
E-mail
*
Password
*
Glemt password
Ny bruger
E-mail
*
Password
*
Gentag password
*
Navn på bog
*
Post nr.
*
Køn
K
M
Fødselsdato
Tlf.
Min Drinksbog
×
Du er nu logget ind og siden er tilføjet til din Drinksbog
Brugeren eksistere allerede
×
Der er allerede en bruger med det brugernavn.
Drinks
Øl
Spiritus
Vin
Kolde drikke
Varme drikke
Vin Quiz
Min bar
Bowle/punch
Drinkskort
Hjemmebryg
Snacks
Drikkeviser
Alkohol test
Ordbog
Tøm barskabet
Alkoholfri
Amerika
Barudstyr
Bitter
Bowle og punch
Campari
Cocktails
Cognac brandy
Danmark
Fitness
Fizz
Frankrig
Gin
Hedvin
Holland
Hvidvin
Italien
Juice og smoothies
Kaffe
Kakao
Kolde drikke
Likør
Longdrinks
Mexico
Mousserende vin
Pernod
Rom
Rosévin
Rødvin
Shots
Snaps
Spanien
Spiritus
Te
Tequila
Varme drikke
Velkomstdrinks
Vin quiz
Vodka
Whisky
Øl
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
drikkeABC.dk
Hej Sus, Malus sargentii hedder også Sargentæble. Følg opskriften ovenfor: Paradisæblesnaps.
Sus
Hej, har røde bær af Malus sargentii, kan jeg lave kryddersnaps af dem også? Bærerne er modne og kan lukkes fra træet, som er 3 m...
Bodil
Hej Vi har en marcanta dark dansk frugtvin. Nogle der ved hvornår den er fra?
Hardy
Har lige smagt denne gudedrik, den smagte pragtfuld. Men hvor længe skal den trække - før den skal sies ? Bh H
Ved du alt om vin og drikke?
Prøv vores nye quiz
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
En gammeldags kogebog
Et madmagasin
Internettet
Kogebog.dk
Jeg bruger ikke opskrifter, jeg kan selv
Jeg laver ikke selv mad
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...