Vi har en seriøs forelskelse ”crush” til denne lækre måde at
starte festen/dagen på. Denne cocktail er den perfekte drink til alle i din
skare, der elsker ting ekstra boblende takket være funklende Orange Mango og champagne.
4 glas. Samlet tid: 5 min.
# Ingredienser
¼ kop sukker
skal af 1 appelsin
3 (35 cl) dåser Sunkist Orange Mango
1 (75 cl) flaske mousserende vin
Grenadine
Appelsinskiver, til pynt
* Tilberedning
På en lille lav tallerken røres sukker og appelsinskal
sammen.
Brug en appelsinbåd til at fugte kanten af fire glas,
og dyp derefter i sukkerblandingen.
Fyld hvert glas halvvejs med Sunkist, og
top derefter med mousserende vin eller champagne.
Afslut med et skvæt grenadine og en appelsinbåd til pynt.
INFO: Classic Mimosa
er en cocktail der normalt består af lige dele champagne og appelsinsaft.
Mimosa drikkes traditionelt af champagneglas til brunch,
bryllupsreception eller som del af førsteklassesservice på visse tog og fly.
Man regner med at Mimosa blev opfundet omkring 1925 på Hôtel
Ritz Paris af Frank Meier.
Den er sandsynligvis opkaldt efter det engelske navn for
Acacia dealbata.
Buck's
Fizz er en lignende cocktail, men har dobbelt så meget champagne som
appelsinjuice.
Mimosa som plante:
Mimosa pudica’s hjemland er
Brasilien, men nu om stunder vokser den forvildet i mange tropiske områder. Det
mest bemærkelsesværdige ved planten er bladenes overordentlige følsomhed, idet
de klapper sammen og kommer til at hænge nedad ved den mindste berøring eller
rystelse eller ved mørke.
Se alle de bedste
opskrifter med Mimosa
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som
bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------