Et glas champagne eller et glas vin er godt - men ikke fantasifuldt. Og her er charmen ved at mixe: Med drinksopskrifter fra drikkeABC.dk opnår du noget ekstra
Til 6-8 personer
#
500 g friske kirsebær
2 modne pærer
1 appelsin
4 cl kirsebærlikør
Saft af 1 appelsin
1 spsk sukker
½ stang kanel
2 flasker rosévin
1 flaske mousserende vin
*
Kirsebærrene skylles og udstenes.
Pærerne skrælles og skæres i både.
Appelsinen skrælles, også det hvide
skind fjernes, og skæres i tynde skiver.
Alle frugter lægges i en punchebowle.
Blandes med kirsebærlikør, appelsinsaft,
sukker og kanel.
Overhældes med godt afkølet rosévin.
Tildækkes og stilles i køleskabet 3-4 timer.
Kanelstangen fjernes lige før serveringen.
Resten af vinen og den isafkølede
mousserende vin tilsættes.