Logo

Sommernats Bowle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sommernats Bowle


Et glas champagne eller et glas vin er godt - men ikke fantasifuldt. Og her er charmen ved at mixe: Med drinksopskrifter fra drikkeABC.dk opnår du noget ekstra

Til 6-8 personer
#

500 g friske kirsebær 
2 modne pærer 
1 appelsin 
4 cl kirsebærlikør 
Saft af 1 appelsin 
1 spsk sukker 
½ stang kanel 
2 flasker rosévin 
1 flaske mousserende vin 

*

Kirsebærrene skylles og udstenes.
Pærerne skrælles og skæres i både.

Appelsinen skrælles, også det hvide

skind fjernes, og skæres i tynde skiver.

Alle frugter lægges i en punchebowle.

Blandes med kirsebærlikør, appelsinsaft,

sukker og kanel.

Overhældes med godt afkølet rosévin.

Tildækkes og stilles i køleskabet 3-4 timer.

Kanelstangen fjernes lige før serveringen.

Resten af vinen og den isafkølede

mousserende vin tilsættes.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 832 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her