Logo

Te med appelsintoddy

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
7,5 g. te
1 appelsin
2 cl. Cointreau
1 kandis stang

En smagfuld, men ikke for krydret te som eks. Assam, 705 g. pr. stor kop te, der først skoldes, dernæst trækker 6 minutter med vand og te, før den sies, eller teæget tages op.
Hældes i en høj kop med lunet appelsinsaft, cointreau, 1 appelsinskive
og 1 kandis stang.
Man søder med kandis stangen, der langsomt opløses undervejs.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.435 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her