Logo

Timianvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fremstilling af »Liqueur de farigoule« (farigoule er det provencalske ord, for timian).

Fyld en ren vinflaske 3/4 op med frisk timian.

Hæld spiritus (ren frugtbrændevin/eau-de-vie, hvis det kan skaffes, eller 96% finsprit) over, til den dækker, prop flasken godt til, og lad den stå i 2 måneder.

Kog derefter 100 g sukker med 2 1/2 dl vand, til det bliver sirupsagtigt.

Si spiritussen, og bland den med sukkerlagen.

Hældes på en literflaske, tilproppes og kan drikkes efter 2 mdr.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.942 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her