Logo

Wilga Hill Boomerang -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede

Denne solnedgangsdrink blandes i et stort barglas halvt fyldt med isterninger og serveres iskold.

 

2 cl gin

1/2 cl tør vermouth

1/2 cl sød vermouth

2 cl æblejuice

1-2 stænk angosturabitter

2 stænk lage fra maraschinobær

strimler af appelsinskal og maraschinobær til pynt

 

Kom spiritus og æble­juice i et mixerglas halvt fyldt med is og rør, til glasset føles koldt.

Kom angosturabitter og maraschinolage i et lavt whiskyglas. Tilsæt ister­ninger.

Si blandingen af spiritus og æblejuice ned i whiskyglasset.

Tilsæt appelsinskal og maraschinobær og server.

 

Variation:

Udelad æblejuicen og server cocktailen on the rocks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.277 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her