Elsker du piña coladas? Elsker du mimoser? Denne cocktail er
som et perfekt ægteskab af begge. Vi elsker disse til en tropisk brunch, måske parret
med Ananas pandekager.
Tjek vores foretrukne Malibu-drinks til at
nippe til hele sommeren, og hold de tropiske stemninger i gang.
4 glas. Forberedelsestid: 10 min. Samlet tid: 10 min.
Kalorier pr glas: 486
# Ingredienser
1 kop sukker
ananaskive, til rimning af glas
1 kop ananassaft
24 cl Malibu kokos rom
1 flaske mousserende vin
Ananasskiver, til pynt
Maraschino kirsebær, til pynt
* Tilberedning
Hæld sukker i et lille fad.
Gnid glas med en ananasskive og dyp derefter i sukker.
Hæld ¼ kop ananasjuice og 6 cl Malibu i hvert glas og
top med mousserende vin.
Pynt med en ananasskive og et maraschino-kirsebær og server.
INFO: Classic Mimosa
er en cocktail der normalt består af lige dele champagne og appelsinsaft.
Mimosa drikkes traditionelt af champagneglas til brunch,
bryllupsreception eller som del af førsteklassesservice på visse tog og fly.
Man regner med at Mimosa blev opfundet omkring 1925 på Hôtel
Ritz Paris af Frank Meier.
Den er sandsynligvis opkaldt efter det engelske navn for
Acacia dealbata.
Buck's Fizz er en lignende cocktail, men har dobbelt så
meget champagne som appelsinjuice.
Mimosa som plante:
Mimosa pudica’s hjemland er
Brasilien, men nu om stunder vokser den forvildet i mange tropiske områder. Det
mest bemærkelsesværdige ved planten er bladenes overordentlige følsomhed, idet
de klapper sammen og kommer til at hænge nedad ved den mindste berøring eller
rystelse eller ved mørke.
Se alle de bedste
opskrifter med Mimosa
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som
bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------