Logo

Angostura bitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Angostura bitter

 

44%, 2 cl.

Den klassisk aromatiske bitter på en blanding af sjældne tropiske urter og krydderier udtrukket i spi­ritus. Den blev opfundet af franskmanden dr. Sie­gert i begyndelsen af 1900-tallet og blev meget udbredt i USA's farbudstid i 20' erne, fordi den blev klassificeret som medicin for helbredet og derfor fri­holdt forbudet.

Angostura, hvis navn kommer fra den venezuelanske by, der i dag kaldes Ciudad Bolivar, er meget brugt i dråbeform til at sætte kulør på en snaps og som ingrediens i drinks ­"Pink Gin" - og i champagne-cocktails.

Tidligere var det skik at forstærke middelmådig portvin med lidt Angostura for at give den bedre aroma.


Se også Angostura 


✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv DrinksSpiritusKolde drikkeVarme drikkeVin QuizBowle/punchSnacksDrikkeviserAlkohol testTøm barskabet

Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.

----------- ooo OÔO ooo -----------

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.989 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her