Et glas champagne eller et glas vin er godt -
men ikke fantasifuldt. Og her er charmen ved at mixe: Med drinksopskrifter fra
drikkeABC.dk opnår du noget ekstra
Til 4-6 personer
#
4 kiwier
1 lille ananas
1 mango
1 papaja
200 g sukker
2 breve vaniljesukker
1 flaske appelsinjuice
2 flasker hvidvin
1 flaske danskvand
2 bundt citronmelisse
*
Kiwierne skrælles og skæres i skiver.
Ananassen skrælles, den hårde stok i midten fjernes,
og frugtkødet skæres i tern.
Mangoen skrælles og frugtkødet skæres i tern.
Papajaen skrælles og halveres.
Kernerne fjernes med en ske.
Frugtkødet skæres i tern.
Alle frugtsorter kommes i en punche bowle og
drysses med sukker og vaniljesukker.
Stilles i køleskabet ca. 15 minutter.
Godt afkølet appelsinjuice, hvidvin og
vand hældes over. Isterninger tilsættes.
Stilles køligt 30 til 40 minutter.
Den skyllede og fintskårne citronmelisse røres
i bowlen lige før serveringen.