3 spsk tørret og hakket angelica rod
1 spsk hakket mandel
1 revet allehåndebær
½ kanelstang, knækket
3-6 knuste anisfrø (eller fennikelfrø)
1/8 tsk pulveriseret korianderfrø
1 spsk friskhakkede merianblade
1,5 kop vodka
1/2 kop sukker
1/4 kop vand
1 dråbe gul madkulør
1 dråbe grøn madkulør
* Tilberedning
Bland alle urter, nødder og krydderier med vodka i en 1 liter beholder.
Luk tæt og ryst dagligt i 2 uger.
Si gennem et kaffefilter, og kassér faste stoffer.
Rens beholderen. Læg væske tilbage i beholderen.
Kom sukker og vand i en gryde og rør rundt ved middel varme.
Når sukkeret er helt opløst, sættes det til side og afkøles.
Når det er afkølet, blandes med madkulør og tilsæt til beholderen.
Sæt låg på og lad det ældes og bløde på et køligt, mørkt sted i en måned.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din
bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som bartender
med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------