# Ingredienser
1½ cl cognac / brandy
2 stænk hvid curacao
2 stænk ananasjuice
2 stænk angosturabitter
1 lime og 1 maraschinobær til pynt
* Tilberedning
Kom cognac, curacao, ananasjuice og angostura
i et mixerglas halvt fyldt med isterninger.
Rør cocktailen godt i 20 sekunder, til den er afkølet
og si den over i et lavt sjusglas med isterninger.
Skær en strimmel limeskal med en canellerkniv.
Fold den sammen til en spiral og hold på den i 4 sekunder.
Kom spiralen i drinken sammen med 1 maraschinobær.

Den elegante drink kan også serveres som aperitif
med en citronstrimmel.
Variation:
Bland lige dele tør vermouth og tør sherry med
lidt angosturabitter og server det on the rocks.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din
bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som bartender
med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------