Resultat af søgning
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Hjemmebryg
1
2
3
4
Abrikoslikør
Alfevin
Almindelig jordbærrom
Opskrift på jordbærlikør. Skov- eller havejordbær hældes i glas med rom i 8 dage. Rommen sies fra og blandes med sukkerlage inden den tappes på flasker. Jordbærkvaset kan bruges til kager og desserter.
Ambra snaps - Artemisia abrotanum Dram
Ananasbrændevin
En opskrift på hjemmelavet ananaslikør lavet af frisk ananas, vodka og sukker. Lad det trække i en uge og filtrer væsken et par gange indtil klar. Tilsæt sukker og evt. ananassaft for mere smag og lad det stå 1 måned. Perfekt til din baroplevelse!
Angelica Liqueur
En opskrift på hjemmelavet angelica likør, der skal ældes i en måned. Indeholder en blanding af urter, nødder og krydderier, vodka, sukker og farver. Serveres afkølet i et glas.
Anissnaps
Opskrift på hjemmelavet anislikør. Ingredienser: 17 g anisfrø, 35 cl brændevin eller vodka. Tilberedning: Trækker i 12 timer, filtrer og hæld på flaske. Vinder ved lagring. Perfekt til din bar - prøv selv!
Appelsinbrændevin
Opskrift på hjemmelavet appelsinlikør med en fyldig smag af appelsin og vanilje. Perfekt til en farverig cocktail eller som en lækker gaveidé.
Appelsinlikør
Opskrift på hjemmelavet appelsinsnaps med skræl fra 12 appelsiner, hvid rom, sukker og vand. Skrællen trækker i spiritussen i 3-4 uger, hvorefter sukkersirup laves og blandes i. Duplikér opskriften, men tilproppes og lakkeres i sterile flasker. Skallerne kan bruges i deje.
Bailey's Irish Cream - hjemmelavet
En lækker opskrift på hjemmelavet kokosnød likør med skotsk whisky. Bland alle ingredienser i en blender og lad det stå natten over før du hælder det på flaske. Din bar vil være en succes med denne drink!
Bananlikør
Opskrift på hjemmelavet bananlikør med vodka, sukker og vanilje. Lad den stå en uge for at modne. Server med is og bananskiver. Skal prøves til din næste fest!
Basilikumlikør
Berberislikør
Bitter aperitif
Opskrift på hjemmelavet bærsnaps med hindbær og solbær. Snapsen trækkes med frugterne i en måned, derefter tilsættes malurt og flormelis og trækker yderligere 2-3 måneder. Frugterne sies fra og snapsen er klar til at nydes som aperitif eller long drink. Skal stå og trække i alt 3-4 måneder.
Bjørnebærlikør
Blandet frugtsaft
En lækker opskrift på frisk hjemmelavet saft lavet af frugt såsom solbær, rababer og stikkelsbær. Saften koges, afdryppes og tilsættes sukker, før den hældes på rengjorte flasker eller nedfryses i mælkekartoner for længere holdbarhed.
Blommebrændevin
Blommelikør
Blommesnaps
Blåbærbrændevin
Bringebærlikør
Brombærlikør
Brombærportvin
En opskrift på brombærvin, der kræver tålmodighed og omhyggelighed. Saften fra 10 kg brombær fortyndes med vand og sukker, gærnæringssalt og portvinsgær tilsættes. Efter gæring og bundfældning tilsættes sukker, finsprit og vin hældes på flasker. Kan blandes med blommer for variation.
Brændevin - sæt dit eget krydderi på
Besøg vores fantastiske opskriftunivers og find over 14.000 opskrifter, heraf de fleste med illustrative billeder. Find inspiration til alt fx hjemmelavet snaps
Bærlikør
Opskrift på bærlikør: En lækker opskrift på hjemmelavet bærlikør, hvor du kan bruge forskellige bær som ribs, tyttebær eller hindbær. Bland bær med sukker og alkohol, lad det trække i nogle måneder og nyd en skøn likør.
Citron likør -
En opskrift på hjemmelavet citron likør med sukker, vand, citroner, kanel, korianderkorn og cognac/brandy. Lad likøren trække en måned før den sies og hældes på flasker. Skal stå yderligere 14 dage før servering.
Citronmelisse snaps
Opskrift på hjemmelavet snaps med citronmelisse. Brug 70 cl brændevin, citronmelisse og rørsukker. Lad det trække i et par dage og nyd en velsmagende snaps.
Citruslikør
En opskrift på hjemmelavet citrussnaps lavet med sprit, appelsiner, citroner, mandariner, kryddernelliker, sukker og vand. Skal trække i 7 dage og derefter lagre mindst 1 måned før servering. Perfekt til din bar eller som en gave.
Cranberry Cordial
En opskrift på hjemmelavet tranebærlikør med sukker og rom. Tranebær hakkes og blandes med sukker og rom i en krukke, hvorefter det står køligt og mørkt i seks uger. Til sidst sies likøren på flasker og forsegles. Passer perfekt til din bar.
Danish Dynamite
Dronninglikør
Ege-knoppe snaps
Enebærsnaps
Enebærsnaps 2
Enebærsnaps med svesker -
Ferskenlikør
Ferskensnaps
Forkølelsesdram
Grapefrugtlikør
Grapelikør
Gul snerre snaps
Hasselnødbrændevin
Havtornsnaps
Hindbær snaps
Hindbær-blåbærlikør
Hindbærbrændevin
Hindbær-kirsebær likør
Hindbærlikør
Hvidløgssnaps
Hybensnaps
1
2
3
4
1
2
3
4
Drinks
Øl
Spiritus
Vin
Kolde drikke
Varme drikke
Vin Quiz
Min bar
Bowle/punch
Drinkskort
Hjemmebryg
Snacks
Drikkeviser
Alkohol test
Ordbog
Tøm barskabet
Alkoholfri
Amerika
Barudstyr
Bitter
Bowle og punch
Campari
Cocktails
Cognac brandy
Danmark
Fitness
Fizz
Frankrig
Gin
Hedvin
Holland
Hvidvin
Italien
Juice og smoothies
Kaffe
Kakao
Kolde drikke
Likør
Longdrinks
Mexico
Mousserende vin
Pernod
Rom
Rosévin
Rødvin
Shots
Snaps
Spanien
Spiritus
Te
Tequila
Varme drikke
Velkomstdrinks
Vin quiz
Vodka
Whisky
Øl
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
drikkeABC.dk
Hej Sus, Malus sargentii hedder også Sargentæble. Følg opskriften ovenfor: Paradisæblesnaps.
Sus
Hej, har røde bær af Malus sargentii, kan jeg lave kryddersnaps af dem også? Bærerne er modne og kan lukkes fra træet, som er 3 m...
Bodil
Hej Vi har en marcanta dark dansk frugtvin. Nogle der ved hvornår den er fra?
Hardy
Har lige smagt denne gudedrik, den smagte pragtfuld. Men hvor længe skal den trække - før den skal sies ? Bh H
Ved du alt om vin og drikke?
Prøv vores nye quiz
Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Alex Vanopslagh
Inger Støjberg
Lars Løkke Rasmussen
Mette Frederiksen
Mona Juul
Nicolai Wammen
Pia Olsen Dyhr
Troels Lund Poulsen
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...