Logo

Hasselnødbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
175 g hasselnødder
1 stang vanille
3 dl vodka
2 cl sukker
 
Hak hasselnødderne (frigiver smagen til brændevinen) og bland med vodka og vanillestang.
Lad det stå i 2 uger, hvorunder det rystes let med mellemrum.
Filtrer indtil væsken er klar.
Tilsæt sukker, hvis det ønskes, og lad det stå yderligere 3 uger.
Kan nu serveres, både over is og som aperitif.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (9 stemmer)
Siden er blevet set 4.197 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her