35%, 70 cl
Den tyske halv-bitter tog teten på det donske marked i 1967 og står i dag for en markedsandel på nær 10%. Hans Just producerer den herhjemme på licens, dvs. man får den hemmelige ekstrakt af 56 planter, rødder og frugter tilsendt og færdiggør drikken. Rabarberrod, det dyre safran, ingefær, mate, stjerneanis, fennikelfrø, ensianrod, angosturabark, bynke, koriander, kamilleblomster, nelliker, lavendelblomster, lakridsrod, kanel, aloe, melisse, pimpinelle og rasmarinurt udgør nogen af ingredienserne. Den sødere og fint afstemte Jägermeister var ofte valget for dem, der ikke brød sig om Gl. Dansk. Men i de senere år er fokus fra det yngre diskotekspublikum med Jägermeister nydt som iskold shot eller drinken "brandbil", hvor en del Jägermesiter blandes med fire dele rød sodavand over is. Ba-bu, ba-bu !