Skal af 12 appelsiner
1 l. hvid rom eller cognac eller vinsprit
saften af de 12 appelsiner
1 kg sukker
½ l. vand
* Tilberedning
Den gule skal skrælles omhyggeligt uden et fnug af det hvide af 12 søde,
aromatiske appelsiner.
En pomerans imellem giver en dejlig smag.
Skallen fyldes på henkogningsglas og overhældes med spiritussen og den
friskpressede saft og lukkes med låg, gummiringe og klemmer.
Den skal trække 3-4 uger.
Så koges en sukkersirup af sukker og den halve liter vand, den afsvales.
Appelsinspiritussen sies gennem et klæde og blandes hurtigst muligt med
sukkerlagen, fyldes på sterile flasker som tilproppes og lakeres.
Skallerne hakkes og drysses med sukker og kan bruges i deje.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din
bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som bartender
med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------