Logo

Almindelig jordbærrom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Almindelig jordbærrom

# Ingredienser

1 kg skov eller havejordbær
7½ dl hvid rom
½ kg sukker
¼ l vand

* Tilberedning 
De rensede jordbær kommes i 2 store henkogningsglas, 
hvor rommen omhyggeligt fordeles over dem.
Glassene lukkes omhyggeligt med låg, gummiring og klemmer 
og står dækket til med et klæde eller i et skab i 8 dage.

Så sies rommen fra bærrene gennem et klæde og 
sukkeret er i forvejen kogt til lage med vandet.
Den er afkølet helt.

Så snart rommen er løbet fra bærrene røres den sammen 
med sukkerlagen og fordeles i små rene flasker, der tilproppes og lakkes.

Jordbærkvaset kan opbevares, rørt med 500-750 g. sukker i
henkogningsglassene og bruges i kager og desserter eller til konfektlavning.

 

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet

Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.000 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1125519-09-2010 20:38:26 winnie
Den er ulmindelig god

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her