1 kg skov eller havejordbær
7½ dl hvid rom
½ kg sukker
¼ l vand
* Tilberedning De rensede jordbær kommes i 2 store henkogningsglas,
hvor rommen omhyggeligt fordeles over dem.
Glassene lukkes omhyggeligt med låg, gummiring og klemmer
og står dækket til med et klæde eller i et skab i 8 dage.
Så sies rommen fra bærrene gennem et klæde og
sukkeret er i forvejen kogt til lage med vandet.
Den er afkølet helt.
Så snart rommen er løbet fra bærrene røres den sammen
med sukkerlagen og fordeles i små rene flasker, der tilproppes og lakkes.
Jordbærkvaset kan opbevares, rørt med 500-750 g. sukker i
henkogningsglassene og bruges i kager og desserter eller til konfektlavning.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din
bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som bartender
med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------