Logo

Blommebrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3/4 kg friske blommer
4 dl vodka
3 dl sukker
1 tsk kanel
 
Halver blommerne, fjern kernerne og bland med vodka (gin kan også bruges), sukker og kanel.
Blandingen hældes på flaske og vendes dagligt indtil alt sukkeret er opløst (ca. 4 dage).
Lad det stå mørkt og køligt 3 måneder.
Ryst blidt med mellemrum.
Filtreres og kan nu serveres.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (7 stemmer)
Siden er blevet set 6.170 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1153120-02-2012 23:24:37 Peter Tornbjerg
efter min mening er en blommebrændevin noget der hedder slippervits eller noget i den retning. jeg har lavet den på gule mirabeller i massevis , gæret med hedvinsgær og destileret meget stille en gang. super fin, ingen tømmermænd, var nærmest lidt høj, så det er den mere besværlige af slaksen men også en brændevin. pst.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her