Logo

Monte Carlo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Monte Carlo

 

6 cl Rye Whiskey

1.5 cl Benedictine

2 streger Angostura bitter

Lemon (valgfri)

*

Start med at køle et cocktailglas ned.

Fyld et højt glas med is, tilføj drinks og nedkøl det hele.

Tag dit kolde cocktailglas og hæld din blanding i det.

Du kan tilføje et twist af lemon, hvis du ønsker det.

 

 

Det er en meget sofistikeret cocktail for den kvalitetsbevidste nyder. Den har en lækker variation af Manhattan, men hver gang jeg bestiller en (eller to), føles det som om jeg er på et fly mod Monaco for at tage på casino, og derfor nyder jeg den gerne i en flot smoking, mens jeg spiller lidt poker på nettet. Spil nu for at få den samme følelse

Første gang, at Monte Carlo nævnes, er i en bog fra 1948 af David Embury med titlen “The Fine Art of Mixing Drinks” (“Kunsten at mikse drinks”). Benedictinen er brugt for at erstatte sukker, hvilket er brugt i drinks gennem flere hundrede år. Hvis du er fan af rye whiskey, vil du vide hvilken du selv foretrækker, men nogle af de bedste inkluderer helt sikkert Knob Greek Rye og Angels Envy. Ha’ det i baghovedet, da du mikser med kraftige og smagfulde ingredienser, så derfor vil det være alle pengene værd at investere i en god rug. Old Overholt er et billigt, men glimrende alternativ til de dyrere dråber og vil helt sikkert falde i god jord!


..........................................................................................................................

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.091 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her