Logo

Player''s Passion

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Ingredients:
2 oz Alizé
2 oz Cognac
4 oz Champagne
Mixing instructions:
You pour the cognac in first. Next pour the Alizé. Last pour in the Champagne and stir.
Creator/contributor's comments:
The Alizé and Champagne should be cold because the drink is better served chilled not with ice. I prefer to use Hennessy for the cognac and Moet & Chandon for the champagne. However any champagne and cognac will work.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.080 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her