Logo

Maraschino hjemmelavet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Skallen af 4 appelsiner
Skallen af 2 pomeranser
Kødet af de 2 pomeranser
3/4 l. vand
750 g. sukker
1 l. vinsprit
 
Den uhyre tyndt afskrællede gule skal af frugterne garanteret uden
hvide steder på indersiden, kommes på rene flasker sammen med kødet af
pomeranserne, som er taget ud af hinderne ved at vi først har skrællet
de hele frugter nøgne og taget yderhinden med og derefter sluppet
stykkerne enkeltvis ud mellem lamelhinderne med en frugtkniv.
Så hældes spritten på skal og kød.
Flaskerne proppes tæt og stå nogle dage 10-14 dage.
Så koger vi en sukkerlage af sukkeret og vandet, svaler den helt af og
rører den med saftspritten som vi har siet fra skallerne.
Den fyldes straks på rene flasker, proppes og lakkes.
Den er dejlig til brug i cremer, frugtsalater og andre desserter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.835 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her