Logo

Solbærrom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kg. solbær
1 l. rom
500 g. sukker
 
Solbærrene knuses og drysses ned med sukkeret i store henkogningsglas,
hvor rommen hældes over.
De lukkes tæt med låg, gummiringe og klemmer og står i 3-4 uger, hvor
de af og til rystes kraftigt.
Så sies likøren gennem et klæde og hældes på flasker, der proppes og
lakkes og lagres.
Kvaset er dejligt til kager, desserter og konfekt, det skal bare kommes
på glas og bindes godt til.
Kan sødes mere efter smag.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 7.108 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her