Et glas champagne eller et glas vin er godt - men ikke fantasifuldt. Og her er charmen ved at mixe: Med drinksopskrifter fra drikkeABC.dk opnår du noget ekstra
Til 6 personer
#
2 I æblejuice
2 stænger kanel (à 3 cm)
2 hele nelliker
2 æbler
1 vinglas brandy
1 spsk lys blomsterhonning
1 flaske rød mousserende vin
1 pakke dybfrosne jordbær eller hindbær (300 g)
Mynte eller citronmelisse
*
I hver af de to æblejuice kommes en stang kanel
og en hel nellike.
Emballagen lukkes og de to æblejuice stilles køligt.
Æbler skylles, skæres i kvarte og kernehuset fjernes.
De kvarte æbler skæres i tynde skiver og kommes
i en punchebowle.
Blandes med brandy og honning.
Lad blandingen trække en time.
Æblejuice hældes gennem si i punchebowlen.
Bærrene tilsættes.
Toppes op med rød mousserende vin lige før
serveringen.
Pyntes med mynte eller citronmelisse.