Logo

Abbaye de St. Landelin Ambrée

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bryggeri: Les Brasseurs de Gayant, Frankrig
Brygget for første gang:
Type: Abbey Ale
Alkohol: 6.5%
Flaskestørrelse: 25 cl.
Forhandles af:
Pris ca:

Munkene i dette kloster besluttede at bygge et bryggeri nøjagtig på det sted hvor klostrets grundlægger, St. Landelin, opdagede en naturligt kildevand.
St. Landelin er i Blonde og Ambree versionerne, altid sikre på at glæde kunderne, som værdsætter dets duftende og anderledes smag.
Betragtet som en af ’Grand Dames’ i Nordfrankrig, blev den præmieret som bedste øl i Frankrig af Gault og Millau i 1978, for det fine næse, det balance og afrundethed.
En overgæret øl brygget efter traditionerne for klosterøl: vand, specialmalt, engelsk humle, krydderiser såsom coriander og bitter appelsinskal, og – naturligvis – brygmesteren evner.
Abbaye De St. Landelin Ambree er er kraftig øl brygget på lettere ristede malte. Det har sit Ambrée navn efter karamelsmagen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her