Logo

Brøckhouse Julebryg 2004

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bryggeri: Brøckhouse
Brygget for første gang: 2004
Type: Saison
Alkohol: 8.4%
Flaskestørrelse: 70 cl.
Forhandles af:
Pris ca:

Brøckhouse juleøl har det hele. Brygget med en belgisk overgær og med hele fem forskellige malte og sukre: Pilsnermalt, hvedemalt, aromamalt, chokolademalt og rørsukker. Smagen er dyb, varm og fyldig, med en tydelig chokoladesmag. En ægte klosterøl med duft af julens faste ingredienser som figner, dadler, nelliker og abrikos. Der er brugt bitter humle: Nothern Brewer og aromahumle East Kent Goldings. Brøckhouse Julebryg er lagret i tre måneder og kan sagtens gemmes i op til ti år. En øl der passer perfekt til den fede danske julemad. Serveres ved 10-12 grader.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.119 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her