Logo

GB Cloudy Wheat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bryggeri: GourmetBryggeriet
Brygget for første gang:
Type: Hvedeøl
Alkohol: 5,5 %
Flaskestørrelse:
Forhandles af:
Pris ca:
 
Denne hvedeøl er uklar og gylden med et tæt, hvidt skum, der har en lang holdbarhed. Duften er fyldig og frisk af grønt græs, nelliker og koriander samt rige toner af korn. Den let syrlige smag har en overvægt af malt og karamel, og der fornemmes en diskret balanceret bitterhed, som ikke trækker nogen nævneværdig efterbitterhed.
Hvedeøllet fra Gourmetbryggeriet er inspireret af den klassiske bayerske ”hefeweise”, der har et stort publikum i Sydtyskland. Det er en øltype, der oprindeligt blev brygget som erstatning for de almindelige bygmaltsøl, da der i 1300-tallet var stor mangel på byg. Helt i overensstemmelse med traditionerne er Cloudy Wheat en helmaltsøl brygget på lys byg-, hvede-, caraaroma- og rød münchenermalt. Indbrygningsgraden er 13 grader plato. Ved urtkogningen er øllet tilsat Hallertau Northern Brewer, som er en almindelig bitterhumle fra Bayern. Øllet fermenteres med en tysk overgær.
Cloudy Wheat kan med sin sødme og friskhed både drikkes til en traditionel brunch og til stærkt krydrede orientaske retter. Endelig kan den nydes på sine egne præmisser som en forfriskende tørstslukker i solen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her