Logo

GB Bock2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bryggeri: GourmetBryggeriet
Brygget for første gang:
Type: Bockøl
Alkohol: 7,2 %
Flaskestørrelse:
Forhandles af:
Pris ca:
 
Denne stærke bock er klar og har en mørk gylden farve. Det tætte skum er hvidt og har en lang holdbarhed. Den fyldige duft af mørk malt har rige toner af karamel og en gennemgående vinøs alkohol i baggrunden. Smagen er fyldig med en overvægt af sødlig malt og karamel, og der fornemmes en diskret balanceret bitterhed.
Bock2 er inspireret af den klassiske bayriske doppelbock, der har et stort publikum i Tyskland. Øltypen blev oprindeligt brygget til munkene, der drak den under fasten. Derfor kaldes den ofte for flydende brød. Bock2 er i overensstemmelse med traditionerne en helmaltsøl brygget på tysk pilsnermalt tilsat münchener- og karamelmalt. Indbrygningsgraden er lidt over 16 grader plato, hvilket i Tyskland klassificerer øllet som en ægte ”starkbier”. Under urtkogningen er øllet tilsat en blanding af Hallertau Northern Brewer, som er en almindelig bitterhumle i Bayern, og den delikate aromahumlesort Perle. Øllet fermenteres med en tysk undergær og lagres efterfølgende i fem til seks uger for at opnå den rigtige smag. Bock2 kan med sin store fylde, varmende alkohol og rige maltsødme drikkes til kraftige kødretter garneret med sæsonens rodfrugter og svampe, men vil også gøre sig godt til ost og flødebaserede desserter. Endelig kan den nydes på sine egen præmisser som en varmende og smagfuld øl til hyggelige stunder ved brændeovnen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.226 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1123212-04-2014 23:50:04 Erling Christiansen
Super god øl.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her