Logo

Saint Druon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bryggeri: Brasserie Duyck
Brygget for første gang: 2000
Type: Abbey Ale
Alkohol: 6%
Flaskestørrelse: 25/75 cl.
Forhandles af:
Pris ca:

Tidligere kendt under navnet Sebourg, er denne abbey ale med en alkoholprocent på 6% omdøbt til Saint Druon de Sebourg i 2000, som en hyldest til Saint Druon og den lille kirke i Sebourg, en by lige ved siden af Jenlain. Druon, et hjemløst men fromt forældreløst barn, vandrede på vejene indtil han slog sig i byen, og er stadig hyldet og hædret af pilgrimme hvert år. Bryggeriet er nye en af kirkens velgørere og giver tilskud til omkostningen ved renovering af bygningen.
Maltet byg og 3 typer af humle dyrket i Alsace danner grundlaget for denne opskrift, som, modsat Duycks andre øl, også indeholder hvede fra Beauce regionen, malet på den gammeldags måde af en møller i Sebourg. Og for at give den en endnu mere speciel smag, anvender Duycks en bestemt gærstamme som kun anvendes ved brygning af denne øl.
Med en generøs næse, nydes denne øl bedst ved en temperature mellem 5 og 6°C for at fremhæve strejfen af nyslået hø og vildtbær.
Med det oprindelige duft og moderate alkoholindhold, blev denne kraftige øl valgt til Årets Smag i 1998.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.858 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her