St. Peter´s Hall
St. Peter South Elmham
Bungay
Suffolk NR35 1NQ
England
Tlf. +44 1986 782322
Fax +44 1986 782505
WebHistorie om St. Peter´s Brewery
Bryggeriet I St. Peters Hall blev bygget i første havldel af 1996 efter tegninger udført af vore brygmester. Den producerede sin første bryg i juni 1996. Der bliver produceret real ale og bryggeriet har en maksimal kapacitet på 300 tønder pr. uge (86.000 pints), men den mest optimale kapacitet er mindre end det halve.
Den er opført efter de strengeste krav og der anvendes kun rustfrit bryggeriudstyr beklædt med kobber eller douglasgran og højkvalitetsrør. Bryggeriet er placeret omkring en gårdsplads så det er nemt at følge med i produktionsprocessen råmaterialer kommer ind i den ene ende og bliver malet, brygningen foregår på den ende side af kvardraten, gæringskarrene er hovedsageligt i slutningen, og tøndetapningen, flaskepåfyldningen og afsendelse sker langs den fjerde side. (Den tilstødende middelalderlige stråtækte lade bruger på nuværende tidspunkt til opbevaring men vil blive lavet om til besøgscenter.
Vor flaske er en 500 ml. kopi af en flaske fra Gibbstown, i nærheden af Philadelphia som daterer sig tilbage til ca. 1770. Det blev produceret for Thomas Gerrard, en værtshusholder med en tidevandskro ved Delaware River. Den er ikke kun smuk, men også unik.
Vor øl er alle real ales og er brygget ved brug af de bedste råvarer local Suffolk malt og Kentish humle. Vort vand hentes fra vor egen dybe kilde i kalklaget langt under St. Peters Hall og er fortrinlig til brygning.
Vi brygger traditionelle øl bitter, mild osv. såvel som mere usædvanlige øl såsom honningportere og frugtøl. Selv om disse dog ikke er virkelig eksotiske som det var almindeligt indtil det 19nde århundrede at tilføje frugt og honning til øl for at skabe specielle sæsonøl. Således blev solbær- og stikkelsbærøl brygget når frugterne var tilgængelige med der blev anvendt tørret frugt, krydderier og appelsinskal til juleøllene. Hos St. Peters sigter vi efter at fortsætte de traditionelle brygmetoder, men håber altid at kunne komme med noget nyt og spændende.