Du er her:
Forside
>
Søgning
> Steenbrugge Tripel
Steenbrugge Tripel
Print med billeder
Print uden billeder
Vil du undgå sort skærm på din PC?
Klik her og hold skærmen tændt mens du laver drinks
Bryggeri: Brouwerij Palm
Brygget for første gang:
Type: Abbey Ale
Alkohol: 8.5%
Flaskestørrelse: 33 cl.
Forhandles af:
Pris ca:
At tale om klostret i Steenbrugge, I udkanten af byen Brügge i naturomgivelser, henleder for mange tanken hen på dets grundlægger, den hellige Arnoldus. Under Pesten lærte hans hans menighed at drikke øl, da pestbakterien ikke kunne overleve i øl. Dette er grunden til at H. Arnoldus blev bryggernes skytshelgen. For at tjene penge til deres kost og logi udøvede munkene landbrugsarbejde og brygning.
Selv i dag er Steenbrugge Dubbel og Steenbrugge Tripel brygge ti Brügge i henhold til de traditionelle regler fra munkene. Ølentusiaster vil fortælle dig om den rubinrøde Dubbel med en alkoholprocent på 6,5, med den åbenhjertige smag og omkring den lysgyldne Tripel med en alkoholprocent på 8,5, med den krydrede duft og nogle eftersmag. Begge øl eftergærer i flasken. Bør serveres i det rigtige Steenbrugge glas og husk at efterlade ca. 1 cm. i flasken. Endte noget af gæret i flasken? Intet probelm: Gær indeholder B-vitamin og renser blodet.
Steenbrugge Tripel er en overgæret klosterøl med et alkoholindhold på 8,5%. Det er en kraftig, lys øl med en kraftig smag og en fin, behagelig eftersmag. Den serveres i et ballonglas ved en temperatur mellem 8 og 12 °C.
Tweet
Print med billeder
Print uden billeder
Gem i Min Drinksbog
Opret din egen Drinksbog
Send drink til en ven
Feedback
Gem denne opskrift til mine Drinkskort
Forrige: Steenbrugge Dobbel
Næste: Steendonk
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
5,0
(
3
stemmer)
Siden er blevet set 1.078 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
• Beckett's
• Mørk Guld
• Bowmans Bounty
• Old Brewery Pale Ale
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra drikkeabc.dk
Vis alle kommentarer...
Vi elsker jeres billeder
❤
×
Min Drinksbog
×
Min Drinksbog
×
Allerede bruger
E-mail
*
Password
*
Glemt password
Ny bruger
E-mail
*
Password
*
Gentag password
*
Navn på bog
*
Post nr.
*
Køn
K
M
Fødselsdato
Tlf.
Min Drinksbog
×
Du er nu logget ind og siden er tilføjet til din Drinksbog
Brugeren eksistere allerede
×
Der er allerede en bruger med det brugernavn.
Drinks
Øl
Spiritus
Vin
Kolde drikke
Varme drikke
Vin Quiz
Min bar
Bowle/punch
Drinkskort
Hjemmebryg
Snacks
Drikkeviser
Alkohol test
Ordbog
Tøm barskabet
Alkoholfri
Amerika
Barudstyr
Bitter
Bowle og punch
Campari
Cocktails
Cognac brandy
Danmark
Fitness
Fizz
Frankrig
Gin
Hedvin
Holland
Hvidvin
Italien
Juice og smoothies
Kaffe
Kakao
Kolde drikke
Likør
Longdrinks
Mexico
Mousserende vin
Pernod
Rom
Rosévin
Rødvin
Shots
Snaps
Spanien
Spiritus
Te
Tequila
Varme drikke
Velkomstdrinks
Vin quiz
Vodka
Whisky
Øl
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
drikkeABC.dk
Hej Sus, Malus sargentii hedder også Sargentæble. Følg opskriften ovenfor: Paradisæblesnaps.
Sus
Hej, har røde bær af Malus sargentii, kan jeg lave kryddersnaps af dem også? Bærerne er modne og kan lukkes fra træet, som er 3 m...
Bodil
Hej Vi har en marcanta dark dansk frugtvin. Nogle der ved hvornår den er fra?
Hardy
Har lige smagt denne gudedrik, den smagte pragtfuld. Men hvor længe skal den trække - før den skal sies ? Bh H
Ved du alt om vin og drikke?
Prøv vores nye quiz
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
En gammeldags kogebog
Et madmagasin
Internettet
Kogebog.dk
Jeg bruger ikke opskrifter, jeg kan selv
Jeg laver ikke selv mad
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...