Logo

Tripel Karmeliet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bryggeri: Brouwerij Bosteels, Belgien
Brygget for første gang: 1679
Type: Stærk ale Abbey Ale
Alkohol: 8,0%
Flaskestørrelse: 33/150 cl.
Forhandles af: Carlsens Kvarter
Pris ca:

Foruden byg er der anvendt både hvede og havre i denne temmelig specielle øl. Den har en meget stor fylde, formentlig på grund af et stort indhold af ikke forgærbar sukker; fylden holdes dog fint i ave af en meget høj kulsyre. Duften er af gær og krydderier, og smagen er kraftig og sødlig med en sød, næsten klistret eftersmag.
En tredobbelt nydelse med Tripel Karmeliet - Tripel Karmeliet bliver stadig brygget efter en autentisk opskrift fra 1679 der opstod i det tidligere Camelite kloster i Dendermonde. Skrevet for over 300 år siden, beskriver denne opskrift brugen af 3 typer af korn: hvede, havre og byg.
Mød fortiden:
Navnet Tripel Karmeliet refererer både til dets oprindelse samt til flaskegæringen. I mange forsøgsbryg med flerkorns tripler på vort bryggeri i 90’erne, har vi fundet ud af, at denne specielle historiske kombination af 3 typer af korn stadig er den mest optimale blanding.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.196 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her