Du er her:
Forside
>
Søgning
> Wilson
Wilson
Print med billeder
Print uden billeder
Vil du undgå sort skærm på din PC?
Klik her og hold skærmen tændt mens du laver drinks
Bryggeri: Brouwerij van Steenberge
Brygget for første gang:
Type: Stout
Alkohol: 5.2%
Flaskestørrelse: 25 cl.
Forhandles af:
Pris ca:
Stout er en øltype, påberåbt af englænderne og irerne. I dag, er den irske stout den mest populære stout i verden. Bryggeriet Van Steenberge har en lang tradition i brygning af stouts. Først bemærkes den naturligt meget mørke farve ved Wilson Stout, og den cremede tykke skum. Den forventede lette sødme af ristet malt, kombineret med en typisk Van Steenberge humle, giver mere smag og duft en andre kommercielle stouts. Eftersmagen efterlader helt bestemt opfattelsen af denne stout har masse.
Grundet den mørke farve, er Wilson Stout og andre stout betragtet af de fleste øldrikkere som en meget stærk øl. Dette er dog langt fra sandheden. De mest almindelige stouts har kun en alkoholprocent på ca. 4. Nogle af de bedre stouts såsom Wilson kommer helt op på 5,1%.
På tiden for den russiske zar, var stout meget populær, specielt de stouts der havde en høj alkoholprocent. Denne type af stouts, bliver ofte kaldt "Imperial Stouts". Under Krimkrigen i slutningen af det 19nde århundrede, blev der serveret stouts for både den russiske og den engelske hær, grundet det nærende indhold. Belgiske bryggerier var i stand til at levere den russiske hær store mængder af stout. Hvilket er årsagen til at mange belgiske bryggerier begyndte af brygge stouts.
Tweet
Print med billeder
Print uden billeder
Gem i Min Drinksbog
Opret din egen Drinksbog
Send drink til en ven
Feedback
Gem denne opskrift til mine Drinkskort
Forrige: Williams Red
Næste: Windhoek Lager
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
5,0
(
1
stemmer)
Siden er blevet set 1.096 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
• Stella Artois Light
• Guinness Foreign Extra Stout
• TheoBrands A/S - Forhandler
• Hildebrand Export
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra drikkeabc.dk
Vis alle kommentarer...
Vi elsker jeres billeder
❤
×
Min Drinksbog
×
Min Drinksbog
×
Allerede bruger
E-mail
*
Password
*
Glemt password
Ny bruger
E-mail
*
Password
*
Gentag password
*
Navn på bog
*
Post nr.
*
Køn
K
M
Fødselsdato
Tlf.
Min Drinksbog
×
Du er nu logget ind og siden er tilføjet til din Drinksbog
Brugeren eksistere allerede
×
Der er allerede en bruger med det brugernavn.
Drinks
Øl
Spiritus
Vin
Kolde drikke
Varme drikke
Vin Quiz
Min bar
Bowle/punch
Drinkskort
Hjemmebryg
Snacks
Drikkeviser
Alkohol test
Ordbog
Tøm barskabet
Alkoholfri
Amerika
Barudstyr
Bitter
Bowle og punch
Campari
Cocktails
Cognac brandy
Danmark
Fitness
Fizz
Frankrig
Gin
Hedvin
Holland
Hvidvin
Italien
Juice og smoothies
Kaffe
Kakao
Kolde drikke
Likør
Longdrinks
Mexico
Mousserende vin
Pernod
Rom
Rosévin
Rødvin
Shots
Snaps
Spanien
Spiritus
Te
Tequila
Varme drikke
Velkomstdrinks
Vin quiz
Vodka
Whisky
Øl
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
drikkeABC.dk
Hej Sus, Malus sargentii hedder også Sargentæble. Følg opskriften ovenfor: Paradisæblesnaps.
Sus
Hej, har røde bær af Malus sargentii, kan jeg lave kryddersnaps af dem også? Bærerne er modne og kan lukkes fra træet, som er 3 m...
Bodil
Hej Vi har en marcanta dark dansk frugtvin. Nogle der ved hvornår den er fra?
Hardy
Har lige smagt denne gudedrik, den smagte pragtfuld. Men hvor længe skal den trække - før den skal sies ? Bh H
Ved du alt om vin og drikke?
Prøv vores nye quiz
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
En gammeldags kogebog
Et madmagasin
Internettet
Kogebog.dk
Jeg bruger ikke opskrifter, jeg kan selv
Jeg laver ikke selv mad
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...