Logo

Rosé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Er normalt en vin fremstillet på røde (blå) druer, hvor skallen fjernes under gæringen for ikke at give for meget kraft og farve. En rosévin skal nydes afkølet og passer godt som aperitif eller til en let frokost. Rosévine kan også fremstilles ved at blande hvide vine med lidt rødvin for at få den rette farve, men disse vine er som regel ikke værd at gå efter.
Der produceres rosévine i de fleste vinlande og på mange forskellige rødvindruer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.579 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her