Logo

Ananasbowle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ananasbowle


# Ingredienser

½ frisk ananas
2½ dl. (200g) sukker
2 fl. moselvin
1 fl. champagne eller mousserende vin

 

* Tilberedning 

Vin og champagne skal være afkølet inden serveringen. 

Skræl frugten, fjern den hårde del i midten og skær frugtkødet i terninger. 

Læg det i en bowle eller glasskål og hæld en flaske moselvin over. 

Drys sukkeret over, rør rundt med en ske og lad det trække 1 time. 

Før serveringen hældes den anden flaske moselvin og champagnen over. 

Den anden flaske moselvin og champagnen hældes over umiddelbart før serveringen.

Server i champagneglas med is.


Tips:

I stedet for frisk ananas kan usødet dåseananas anvendes. 

Skær da ananasskiverne i små stykker og lad dem dryppe godt af. 

Læg dem i bowlen og drys kun det halve kvantum sukker over. 


 

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv DrinksSpiritusKolde drikkeVarme drikkeVin QuizBowle/punchSnacksDrikkeviserAlkohol testTøm barskabet

 
Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.465 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her