# Ingredienser
½ frisk ananas
2½ dl. (200g) sukker
2 fl. moselvin
1 fl. champagne eller mousserende vin
* Tilberedning
Vin og champagne skal være afkølet inden serveringen.
Skræl frugten, fjern den hårde del i midten og skær frugtkødet i terninger.
Læg det i en bowle eller glasskål og hæld en flaske moselvin over.
Drys sukkeret over, rør rundt med en ske og lad det trække 1 time.
Før serveringen hældes den anden flaske moselvin og champagnen over.
Den anden flaske moselvin og champagnen hældes over umiddelbart før serveringen.
Server i champagneglas med is.
Tips:
I stedet for frisk ananas kan usødet dåseananas anvendes.
Skær da ananasskiverne i små stykker og lad dem dryppe godt af.
Læg dem i bowlen og drys kun det halve kvantum sukker over.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til
din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste
opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------