12 æggeblommer
12 æggehvider
2½ dl. (200g) sukker
2½ dl. Bourbon whiskey
2½ dl. Cognac
1 l. piskefløde
reven muskatnød
Punchekopper
Pisk de 12 æggeblommer med sukkeret (brug elpiskeren). Æggesnapsen skal være skummende og lys. Slå ned på lav hastighed og pisk whiskey og cognac i, lidt ad gangen. Hæld æggemassen op i en punchbowle og stil den i køleskabet i mindst to timer. Pisk æggehviderne, til de er næsten helt stive. Pisk fløden helt stiv. Fold først flødeskummet i æggemassen og derefter de stiftpiskede hvider. Stil eggnog´en i køleskabet en time. Ved serveringen drysser man reven muskatnød over. Eggnog øses op i punchekopper med en ske. Hvis den er blevet for tyk, kan man røre lidt mælk i, til den får den rette konsistens. Den må heller ikke blive for tynd.