Logo

Slush ice Grøn sne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Slush ice Grøn sne

 

SLUSH ICE - Melon og kiwi er frisk og uimodståelig, den fine grønne farve og den blomsteragtige duft er en fryd for sanserne.

 

Saftigt udstyr: Juicemaskine

 

Ingredienser:

3 kiwi

½ melon

Giver 2 glas

 

Hvordan:  

Pres melonen, bland juicen med vand i en flad skål, frys det i en time.

Tag skålen op af fryseren og rør godt rund.

Frys det yderligere en time, rør godt i isen.

Del den i 2 glas.

Skræl kiwierne, pres dem og hæld forsigtigt juicen over slush icen.

Det er nu klar til servering.

 

 

Slush ice

Slush ice er store, kolde drikke, der er lavet af knust is, frugt juice og af og til koncentreret frugtsaft. De kan drikkes af et langt, tykt sugerør, hvilket giver den bedste smagsoplevelse. Velsmagende slush ice kan blandt andet laves ved delvis at fryse frugt juice og vand, og så røre godt i det lige før det fryser helt.

 

Blandinger til slush ice

Brug nok frugt til at lave ca. 2 dl juice og bland det med ca. 1 dl vand. Citrusfrugter og bær giver de bedste blandinger, men husk, at mængden af juice, du får ud af frugten, kommer an på, hvor kraftig din saftpresse er. Som regel får man 2 dl af fire appelsiner, halvanden grapefrugt, seks limefrugter, 1 ananas eller 275 g jordbær eller hindbær. Melonjuice kan også bruges, men det indeholder som regel en del vand, så der skal ikke ekstra vand i. En honningmelon eller en halv vandmelon vil give nok juice.

 

........................................................................................................................

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.358 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her