SLUSH
ICE - På grund af yoghurten kan drikken bruges til et mættende mellemmåltid.
Saftigt udstyr: Blender
Ingredienser:
3
fersken
1½
dl ferskenyoghurt (peach melba)
10
isterninger
Hvordan:
Skær
fersknerne i kvarte og fjern skind og sten.
Frys
dem mindst et par timer.
Kom
de frosne ferskenstykker i blenderen sammen med yoghurten, og lad det køre til
det har en passende konsistens.
Kom
isterningerne i blenderen en ad gangen, blend til det ligner grødis.
Det
er nu klar til servering.
Slush ice
Slush
ice er store, kolde drikke, der er lavet af knust is, frugt juice og af og til koncentreret
frugtsaft. De kan drikkes af et langt, tykt sugerør, hvilket giver den bedste
smagsoplevelse. Velsmagende slush ice kan blandt andet laves ved delvis at fryse
frugt juice og vand, og så røre godt i det lige før det fryser helt.
Blandinger til slush ice
Brug
nok frugt til at lave ca. 2 dl juice og bland det med ca. 1 dl vand.
Citrusfrugter og bær giver de bedste blandinger, men husk, at mængden af juice,
du får ud af frugten, kommer an på, hvor kraftig din saftpresse er. Som regel
får man 2 dl af fire appelsiner, halvanden grapefrugt, seks limefrugter, 1 ananas eller 275 g jordbær eller
hindbær. Melonjuice kan også bruges, men det indeholder som regel en del vand,
så der skal ikke ekstra vand i. En honningmelon eller en halv vandmelon vil
give nok juice.
........................................................................................................................