Tebowle med frugt egner sig f. eks. godt til et teenage selskab - 6-8 personer
6 tsk. teblade
1 l vand
1 dl (85 g) sukker
Fyld:
250 g friske jordbær
1 appelsin
1 banan
2 1/2 dl citronsaft
2 1/2 dl appelsinsaft
1 fl. champagne/mousserende vin
1 citronspiral
Kom tebladene i en tepotte og hæld det spilkogende vand over.
Lad teen trække ca. 5 minutter og hæld den op i en anden kande.
Smag den til med sukker og lad den køle fuldstændig af i køleskabet.
Skyl og halver jordbærrene.
Skræl appelsinen. Banan og appelsin skæres i tynde skiver.
Læg al frugten i bunden af en stor glasbowle.
Hæld den kolde te over og tilsæt citron- og appelsinsaft.
Champagnen hældes først i lige før serveringen.
Skræl en citron i en hel spiral, der hænges over bowlens kant.
Tebowlen skal serveres iskold.