# Ingredienser
Friskbrygget kaffe, (gerne af ekstra mørkristet bønner)
2 stykker chokolade i små stykker
Pynt - Et lag flødeskum
Drys - Kakaopulver
* Tilberedning
Læg de små chokoladestykker i en kop.
Hæld en halv kop friskbrygget kaffe over og rør rundt, til chokoladen er smeltet.
Fyld koppen med mere kaffe og dæk med flødeskum.
1. Server i et glas, Drys med kakaopulver eller læg chokoladeflager øverst som ekstra luksus.
2. Anbring en hjerteformet skabelon oven på flødeskummet og drys med kakaopulver,
indtil hele hjerteformen er dækket. Fjern skabelonen.
Server straks.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din
bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som bartender
med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------