Logo

Farin og cremekaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 kopper varm kaffe
ca. 2 tsk cikorie
3-6 tsk brun farin
fløde
rom
 
Det bedste resultat opnås ved at benytte en stempelkande.
I kanden opløses farinen i 1 kop varmt vand.
Tilsæt den mængde kaffe, du kan bruge til 4 kopper stærk kaffe og bryg som vanligt.
Tilsæt cikorie efter smag og lad drikken stå a. 15 min., inden den
sættes til afkøling i køleskabet.
Inden servering tilsættes rom og fløde.
Servér i høje glas med isterninger (gerne kaffeisterninger).
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her