
3 cl lys rom
3 cl abrikos brandy
2 cl mørk rom
2 cl tequila
2 cl Triple sec
9 cl frisk appelsinjuice
1 streg Grenadine
2 dråber Angostura bitters
Kom ingredienser i en blender med 2-3 isterninger. Blend i ca. 10 sekunder.
Server i et highball-glas med 2-3 isterninger.
Pynt med en appelsinskive og to paraplyer.
Jeg skabte denne drink i august 98 til en ny cafe-bar "DRUM". Den har en let og meget behagelig smag, der gør den god til alle, og det er snarere en sommerdrink. Kys til alle.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din
bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som bartender
med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------