Logo

Dubonnet Creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dubonnet Creme

# Ingredienser

16 cl Dubonnet

3 cl creme de cassis 

isterninger

danskvand

2 dash citronsaft

1 skive citron


* Tilberedning 

Dubonnet og creme de cassis røres sammen med isterninger i et longdrinkglas, 

der fyldes op med danskvand. 

Citronsaften tilsættes, og citronskiven sættes på glassets kant.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.082 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her