Logo

Egg Sour Whisky

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Egg Sour Whisky


# Ingredienser 

4 cl Whisky
1 cl flormelis
1/2 æg
Saft af 1/2 citron

 
* Tilberedning
Kom alle ingredienser i en shaker uden is.
Ryst kraftigt i cirka 15 sekunder for at emulgere æggehviden.
Tilsæt is til shakeren og ryst igen, indtil den er godt afkølet.
Si over i et afkølet glas.
Pynt med et twist af citronskal eller kirsebær, hvis det ønskes.

 
Du er velkommen til at eksperimentere med forskellige spiritus eller sødestoffer for at skabe din egen unikke version af denne klassiske cocktail!
Fx
2 cl Brandy
2 cl Curaçao
1 cl flormelis
1/2 æg
Saft af 1/2 citron

 
Afslutningsvis er Egg Sour en tidløs cocktail, der fortsætter med at glæde drikkende over hele verden med sin glatte tekstur og afbalancerede smag. Ved at følge vores nemme opskriftsguide ovenfor, kan du nyde denne lækre drik hjemmefra, mens du lærer om dens rige historie!

 
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 67 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her