
2 glas
1 æg
2 cl sukker
3 cl Bourbon whiskey
3 cl Brandy
1 drys salt
3 cl piskefløde
1 drys muskatnød
Skil ægget fra hinanden. Pisk æggeblommen med sukkeret, indtil det er tykt og citronfarvede.
Tilsæt langsomt whiskey og brandy, og pisk ved lav hastighed. Afkøl.
Tilsæt saltet til æggehviderne og pisk, indtil de er næsten stive.
Pisk fløden stiv.
Vend flødeskummet i blommeblandingen, og vend derefter de piskede æggehvider i.
Afkøl en time. Server i 2 glas.
Når du er klar til servering, drysses toppen med friskrevet muskatnød.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din
bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som bartender
med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------