Logo

Eggnog - Spiked

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Eggnog - Spiked

2 glas


# Ingredienser

1 æg
2 cl sukker
3 cl Bourbon whiskey
3 cl Brandy
1 drys salt
3 cl piskefløde
1 drys muskatnød

* Tilberedning

Skil ægget fra hinanden. Pisk æggeblommen med sukkeret, indtil det er tykt og citronfarvede. 
Tilsæt langsomt whiskey og brandy, og pisk ved lav hastighed. Afkøl.
Tilsæt saltet til æggehviderne og pisk, indtil de er næsten stive.
Pisk fløden stiv. 
Vend flødeskummet i blommeblandingen, og vend derefter de piskede æggehvider i. 
Afkøl en time. Server i 2 glas.
Når du er klar til servering, drysses toppen med friskrevet muskatnød.

 

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet

Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.440 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Ulve i Danmark
Effektiv reklame - klik her