Logo

Estragon-tomatjuice

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8 velmodne tomater, flået
1 1/2 dl rødvinseddike (Balsamico)
1 spsk fint hakket frisk estragon
 
Læg de flået og hakket tomater i en tykbundet gryde og kog ved svag varme i cirka 5 min., eller indtil tomaterne begynder at afgive saft.
Purér tomaterne i en foodprocessor.
Tilsæt salt, peber og eddike og opbevar i køleskabet indtil servering. Rør finthakket estragon i lige før servering.
Færdigkøbt tomatjuice betsår hovedageligt af vand og sukker.
Denne drik indeholder en stor grad vitamin a, c og kalium.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her