2 drinks
#
2 hele ananas
20 cl ananasjuice
20 cl Malibu rom
20 cl kokosmel
(kan erstattes med 20 cl kokosmælk)
knust is
Toppen skæres af ananasserne og
de udhules med en kniv.
Frugtkødet blendes med kokosmel,
Malibu Rom og ananasjuice.
Frugtkød og kokosmel sies fra.
En god portion isterninger hamres i
mindre stykker med en kødhammer og
blendes til en hvid, grødet konsistens.
Malibu-blandingen blendes kort med isen.
Servering :
De udhulede ananas stilles i en lille skål
el. lign.
Blandingen fyldes i ananasserne, der hver
pyntes med en drinksparasol og to sugerør.
En sikker isbryder...!
Variation: Ananas, kokosmælk, Malibu Rom,
ananasjuice kan blendes med vaniljeis og
serveres til dessert i de udhulede ananasskaller,
der flækkes på langs.
Pynt med chokoladesauce og chokoladekringler.