Logo

Plum Liqueur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Ingredients:
2 lb Plums
2 cups granulated Sugar
2 cups Vodka
1/2 cup Brandy
Mixing instructions:
Wash plums and pat dry. Cut plums in half or smaller, pit. Place plums in aging container. Pour sugar over plums, stir. Add vodka and brandy stirring to partly disolve sugar. Cap container and place in a cool, dark place for 2 months, stir occasionally. Place a strainer over large bowl and strain liqueur. Press liquid from plums with the back of a wooden spoon. Discard plum pulp. Re-strain liqueur through cloth until clear. Bottle as desired. Ready for drinking or cooking but best if aged another month.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.094 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her