Logo

Sweet Heart

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Ingredients:
2 cl Parfait d'amour (Bols)
1.5 cl Amaretto di Saronno (ILLVA Saronno)
1.5 cl Vanilla syrup (Monin)
1.5 cl fresh Cream
0.5 cl red Curacao (Marie Brizard)
Mixing instructions:
Shake. Garnish with cinamon-powder, cherry, mint, lemon-peel
Creator/contributor's comments:
Kazuhiro Takagai, N.B.A., Japan 1. I.B.A.s I.C.C. Tokyo 1996 -- Category: After Dinner
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 977 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her