Logo

Irish Cream likør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 æg
4 1/2 dl kondenseret mælk
2 1/2 dl fløde
1/2 tsk. kokosekstrakt
3 spsk. chokoladesirup
4 dl scotch whisky
 
Kør alt i en blender 1 minut.
Lad det stå natten over og hæld så på flaske.
Bruges på en gang og inden nogle uger.
Opbevares koldt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.016 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her