Logo

Kirsebærbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g kirsebær
250 g krystalmelis
4 dl vodka
 
Kirsebærrene bør lige akkurat være helt modne for at få den bedste smag. Rens og tør lige før brug.
Hæld sukker over efterfulgt af vodka.
Der skal IKKE røres.
Dæk med låg og opbevar i 3 måneder, derefter filtreres.
Brændevinen kan nu serveres.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.074 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her